Dalekohled Focus Sport Optics 7x50
  • Dalekohled Focus Sport Optics 7x50
  • Dalekohled Focus Sport Optics 7x50
  • Dalekohled Focus Sport Optics 7x50

Dalekohled Focus Sport Optics 7x50

|
102036

Dalekohledy Focus Sport Optics řady Handy jsou velmi snadno použitelné binokuláry za příznivou cenu. Dalekohled je snadno použitelný i pro nositele brýlí díky jemným Twist-up očnicím.

1 590 Kč
skladem
Počet

Dalekohled Focus Sport Optics 7x50 

Dalekohledy Focus Sport Optics řady Handy jsou velmi snadno použitelné binokuláry za příznivou cenu. Dalekohled je snadno použitelný i pro nositele brýlí díky jemným Twist-up očnicím. Řada Handy vyniká vysokou jasností, je tedy ideální například pro astronomické, nebo plavební studie. Focus Sport Optics Handy vyniká i ve zhoršených světelných podmínkách díky antireflexní povrchové úpravě, PORRO hranolům s vorosilikátovým sklem BK7 class.   Obsah balení: dalekohled, krytky, popruh na krk, ochranné pouzdro a čistící hadřík.   Na tento výrobek poskytujeme prodlouženou záruku 5 let!

Focus Sport Optics

Focus Sport Optics je moderní, dynamická značka, spolupracující s předními světovými leadery ve fotografickém průmyslu. Se společností Focus Sport Optics spojily své značky tradiční výrobci, jakými jsou Kodak, Panasonic, Polaroid, AgfaPhoto a další. Tato Švédská značka již uvedla na trh celou řadu vlastních a velice kvalitních produktů, jakými jsou mimo jiné i dalekohledy. Optika Focus Sport Optics vyniká zejména funkčností za zhoršených podmínek viditelnosti, které jsou v domovském Švédsku běžné a samozřejmě také vyváženým poměrem kvality a ceny všech výrobků. Focus Sport Optics své výrobky zaměřuje především na uživatele, ať už jsou pořizovány pro volnočasové aktivity, nebo jako pracovní pomůcka profesionála. Značka Focus Sport Optics vyrábí již od roku 1985 a zpravidla své ceny nastavuje níže, než jejich konkurence.

Hmotnost
850g
Dalekohledy zvětšení
7x50
Průměr objektivu
50mm
Zorný úhel
6,6°
Zorné pole v 1000m
115 m
Minimální ostřicí vzdálenost
7 m
Relativní světelnost
49
Optický výstup
7,1 mm
Úprava čoček
FC (fully coated)
Stativový závit
ano
Vodotěsný
ne
Přiblížení
7x
Plněný dusíkem
ne
Popruh součástí balení
ano
Brašna součástí balení
ano
Sklo hranolu
BK7

Dotaz na produkt

* Povinná pole

Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

Zavřít nebo  

Specifické reference

16 dalších produktů ve stejné kategorii: