Červený laserový značkovač VENOX Tactical
  • Červený laserový značkovač VENOX Tactical

Červený laserový značkovač VENOX Tactical

|
18108

Laserový značkovač Venox je jeden z nejmenších laserů, vhodný i pro subkompatní pistole s weaver lištou.

735 Kč
na dotaz
Počet

Červený laserový značkovač VENOX Tactical

Laserový značkovač Venox je jeden z nejmenších laserů, vhodný i pro subkompatní pistole s weaver lištou.520nm

Venox Tactical, červený laser třídy 2 s vlnovou délkou 650nm a výkonem 1mW, montáž na RIS lištu 22mm, napájení 2x LR44.
Laser Venox Tactical

Laserové zaměřovače jsou v případě použítí na zbraních kat. D, volně prodejných od 18 let, povoleny.

Laserový zaměřovač Venox Tactical má červenou barvu o vlnové délce 650 nm s výkonem 1mW. Spadá tedy do 2. třídy laserů.

Montáž laseru je přizpusobena pro RIS lištu 22 mm primárně pod hlaveň. O lištu nepřijdete díky tomu, že spodní část laseru také jednu obsahuje. Po namontování na lištu je možné laser seřidit jak výskově tak stranově.

Laser Venox Tactical je napájen 2 bateriemi LR44, které jsou součástí balení. Ty jsou vloženy pod víčko vespod. Víčko lze otevřít pomocí mince.

Ovládání laseru Venox Tactical najdete v jeho zadní části. Ovládací prvek je vytažen do stran, aby nepřekážel lučíku krátké zbraně a ovládá se stiskem ze strany.

Jde o taktický laserový zaměřovač, který spadá do třídy 2. Je to červený laser o výkonu pod 1 mW. Zaměřovač si můžete namontovat na spodní část předpažbí jakékoli pistole nebo pušky s 22mm weaver lištou. Montáž zvládnete poměrně snadno, a to pomocí jediného imbusového šroubu.
Venox tactical je taktický laserový zaměřovač, který spadá do třídy 2. Vydává světlo o vlnové délce v hodnotě 650 nm a jde tedy o červený laser o výkonu pod 1 mW. Zaměřovač si můžete namontovat na spodní část předpažbí jakékoli pistole nebo pušky s 22mm weaver lištou. Montáž zvládnete poměrně snadno, a to pomocí jediného imbusového šroubu. Příslušný klíč je již součástí balení.

Laser pohánějí dvě knoflíkové baterie typu LR44, které budete vkládat ze shora. Abyste se dostali ke slotu, musíte odšroubovat kryt, k čemuž vám bude stačit i mince. Výrobce zde myslel na to, že budete laser používat velmi často a přibalil vám tak i dvě náhradní baterie. Baterie jsou spojeny plastovou bužírkou, tu doporučujeme nechat být, aby se vám baterie lépe vkládaly. Zapínání laseru je velmi intuitivní, obzvláště po přimontování ke zbrani. Stačí posunout obdélníkový přepínač na boční části zaměřovače směrem k hlavni. Stejný proces následuje i pro jeho vypnutí, ovšem z druhé strany zbraně. Laser můžete regulovat jak stranově, tak i výškově, a to za pomoci imbusového klíče, který je součástí balení.

 

HLAVNÍ VÝHODY
• jednoduchá montáž a ovládání
• dvě náhradní baterie v balení
• kompaktní rozměry

Dotaz na produkt

* Povinná pole

Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

Zavřít nebo  

Specifické reference