Pulsar Krypton FXG50 Termovize
  • Pulsar Krypton FXG50 Termovize

Pulsar Krypton FXG50 Termovize

|

Termovizní předsádka Pulsar Krypton FXG50 s mikrobolometrem 640x480 px, 12 µm v kombinaci s 50mm objektivem přináší extrémní možnost detekce až 2300 m. Je kompatibilní s denní optikou se zvětšením 1,5x - 6x.

109 900 Kč
na dotaz
Počet
 
Celokovové tělo dokáže vzdorovat všem nepříznivým podmínkám (IPX7). Krypton odolá zpětnému rázu výkonných ráží jako .375 H&H či 9,3x64 apod.
 
HD AMOLED displej s vysokým rozlišením zobrazí i ty nejjemnější detaily a nabízí vynikající kontrast. Vyniká rovněž plynulým chodem i při nízkých teplotách a v neposlední řadě také úsporou energie.
 
Uchycení předsádky na objektiv denního puškohledu je bleskové. Termovizní předsádka vám umožní vidět dosud nevídané, bez ohledu na denní/noční dobu, mlhu, déšť, sníh nebo smog. Nic se před vámi jen tak neschová ani ve vysoké trávě, keřích apod. Přitom předsádka zachová veškeré výhody denního puškohledu, včetně zachování nastřelení, záměrné osnovy, očního reliéfu apod.
 
Zdrojem energie je baterie B-Pack 6400 mAh, která vydrží na 8 hodin provozu. Kromě ní je v balení také kontejner na klasické AA baterie, takže se nemusíte obávat ani delšího pobytu na místech bez možnosti dobíjení akumulátoru ze sítě.

Dotaz na produkt

* Povinná pole

Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

Zavřít nebo  

Specifické reference

16 dalších produktů ve stejné kategorii: