Victory HT 1,5-6x42
  • Victory HT 1,5-6x42
  • Victory HT 1,5-6x42
  • Victory HT 1,5-6x42

Victory HT 1,5-6x42

|

♣ technické know how puškohledů ZEISS ♣ nová definice kvality pro prémiovou třídu puškohledů Victory HT, premiéra použití nového optického skla od firmy Schott AG ♣ zušlechtění a ochrana povrchu optických prvků vícenásobným povrstvením T.

58 370 Kč
na dotaz
Počet

Objednání nového puškohledu včetně ASV+ . . . příplatek k ceně.
♣ technické know how puškohledů ZEISS ♣ nová definice kvality pro prémiovou třídu puškohledů Victory HT, premiéra použití nového optického skla od firmy Schott AG ♣ zušlechtění a ochrana povrchu optických prvků vícenásobným povrstvením T* ♣ technologie LotuTec, povrstvení vnějších stran krajních skel optické soustavy kopíruje povrch lotusového listu, odskakování kapek vody i nečistot, snadné a rychlé čistění ♣ funkce ASV a ASV+ . . . kompenzace poklesu dráhy střely s rostoucí vzdáleností .

♣ tubus ze slitiny hliníku se šínou anebo bez . . .
♣propustnost světla více než 95 %
♣ optické elementy ze skla Schott kvality HT, důrazně redukované ztráty při průchodu světla, především na modrofialovém konci barevného spektra, zcela jednoznačné prodloužení jasného obrazu až téměř k plnému soumraku.
♣ nově naformulovaný optický koncept mnohonásobného povrstvení povrchu skla zušlechťujícími vrstvami . . . Zeiss T*.
♣ nové řešení zobrazení záměrné osnovy bez použití skleněné destičky, odstranění dvou opticky rušivých přechodů sklo a vzduch .
♣ unikátní velikost / celosvětově nejmenší světelný záměrný bod, zcela čisté zobrazení jeho okrajů, intenzita jasu volitelná od nejhlubšího soumraku až po polední slunce .
♣ funkce ASV + . . . kompenzace poklesu dráhy střely s rostoucí vzdáleností, není součástí standardní výbavy, je nutné ji doobjednat. Pro kalibr a korekci vzdálenosti je možné volit z 9 variant kovových proužků, kde jsou gravírovány vzdálenosti 1 (100m) až 4 (400m). Proužek se přilepí na kruhovou otočnou věžičku, ta má pro jisté ovládání pryžové olemování svého horního okraje s příčnými zářezy.
♣ 1 varianta záměrné osnovy . . . 60 pro puškohledy řady Victory HT, zobrazení je vždy v II. záměrné rovině . . . s narůstajícím zvětšením narůstá velikost zobrazeného cíle, osnova i záměrný bod se nemění. U záměrných osnovy 60 je osvětlený záměrný bod s volbou intenzity osvětlení pro celý den, o velikosti a odpovídajícím zakrytí cíle 6,6 cm / zvětšení / 100 m, tzn. že při 12ti násobném zvětšení je zakrytí cíle pro vzdálenost 100 m 5,5mm.

Záruka 10 let.

Hmotnost
513g
Povrchová úprava
černá anodizace (elox)
Průměr objektivu
42mm
Zorné pole v 1000m
6,9m - 24,8m
Relativní světelnost
nad 95%
Optický výstup
7mm - 15mm
Úprava čoček
vícenásobné povrstvení ZEISS T + LotuTec
Vodotěsný
ano - 400mbar
Přiblížení
1,5-6x
Plněný dusíkem
ano
Puškohledy zvětšení
1,5-6x42
Kříž typu
60
Korekce paralaxy
ne
Průměr tubusu
30mm
Osvětlení osnovy
ano
Typ podsvícení
bod
Barva podsvícení
červená
dioptrický rozsah okuláru (dpt.)
+2 / -4dpt
Vzdálenost výstupní pupily
90mm
Rektifikační rozsah na 100m
230cm
Umístění záměrného kříže
ve druhé rovině
Dárek
Nůž Victorinox

Dotaz na produkt

* Povinná pole

Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

Zavřít nebo  

Specifické reference

8 dalších produktů ve stejné kategorii: